Peter Kyhl

ARBEJDSOMRÅDE

Peter er tilknyttet HRip som associeret konsulent. Peter arbejder primært med ledelse og ledere, personlig udvikling og teamudvikling baseret på feedback og udvikling af den enkelte til glæde for teamet. Peter har været leder på topniveau i mange år. Peters kernekompetencer er derfor først og fremmest hans mangeårige erfaring, som han kombinerer med coaching, sparring og rådgivning af ledere på alle niveauer i alle sektorer. Peter har også mange års erfaring med teamforløb og talentudvikling. Peters dogme er, at ledelse er også noget der ”kommer indefra”. Med andre ord, man kan lære meget, men man skal også være dedikeret. Peter har derfor særligt fokus på motivation, strategisk kompetenceudvikling og motiverende udviklingsforløb, som er tilpasset kundens individuelle behov.

Peters undervisning vil ofte – og hvor det er relevant og komfortabelt for deltagerne – tage afsæt i principperne om aktiv læring, hvor deltagerne i høj grad involveres i praktiske øvelser, debat og refleksion for at sikre optimal læring og indsigt.

BAGGRUND

Peter har en administrativ baggrund. Uddannet på RUC, fuldmægtig og ministersekretær i Miljøministeriet. Underdirektør (direktør) i DR, med særligt ansvar for organisations- og ledelsesudvikling, kommunikationmed mere. Peter var også direktør i Metroselskabet, hvor han var driftsdirektør, HR- og kommunikationsdirektør. Peter har senest været med til at opbygge projektorganisationen Nyt Hospital Nordsjælland, hvor han også var ansvarlig for innovation og innovationsudvikling på hospitalet. Peter har en coachuddannelse og mange års erfaring som konsulent.