Tine Henriksen

ARBEJDSOMRÅDE

Tine er tilknyttet HRip som associeret konsulent og arbejder med ledertræning, teamudvikling, personprofiler, coaching og Lean-inspirerede ledelsesværktøjer som katalysator til forretningsmæssig udvikling.

Tine er også den værdiskabende og fortrolige sparringspartner til dig som leder, der ønsker at styrke dit personlige lederskab. Hun møder dig i øjenhøjde og tager afsæt i dit udgangspunkt og din ledelses- og forretningsmæssige virkelighed. Hun støtter dig, og hun udfordrer dig på vejen til at finde den passende balance mellem nærværende ledelse, forretningsforståelse og løbende forbedringer.

Du vil opleve en konsulent, der bruger sin faglighed, sit nærvær og gode energi til at skabe bevægelse, udvikling, retning for dig som leder, dine medarbejdere og din forretning.

BAGGRUND

Tine er uddannet Cand.merc.-HRM, der efterfølgende er suppleret med en bred vifte af uddannelser, bl.a. som proceskonsulent, coach og Lean uddannelse. Hun er certificeret i flere test- og udviklingsværktøjer, bla. Insights Discovery, Mbti og JTI.

Tine har en solid baggrund inden for forretningsorienteret HR, forandringsledelse, karriererådgivning, organisationsudvikling- og afvikling. De erhvervsmæssige erfaringer er de sidste 20 år hentet i roller som ekstern ledelseskonsulent og sparringspartner, og i roller som intern HR Business Partner og Change Manager hos nogle af Danmarks store C25 virksomheder.