Fokus på Dine Kerneopgaver

– personlig effektivitet & planlægning

Dagligdagen foregår ofte i et højt tempo med mange bolde i luften og nye opga­ver, der kommer ind fra højre og venstre. Har du indimellem en udfordring med at få tiden til at slå til? Og vokser bunkerne på skrivebordet?

Dette kursus handler om, at du styrer din tid og dine opgaver – og ikke omvendt. Det handler om at finde balancen og få overblikket i det daglige – på trods af en måske hektisk hverdag, hvor det går stærkt af og til.

FORUDSÆTNINGER:

Du har lyst til at arbejde med nye værktøjer og ændre dine vaner.

DIT UDBYTTE:

Du vil gøre op med ineffektive arbejdsvaner og tilegne dig viden og værktøjer, som du direkte kan overføre til bedre arbejdsrutiner i hverdagen bagefter, og som umiddelbart vil give dig større personlig effektivitet.

INDHOLD:

Workshoppen bringer teorierne ned på jorden på et sprog, som vi alle forstår, og gør dem anvendelige i praksis ved hjælp af nogle konkrete værktøjer, som kobles til din hverdag. Workshoppen foregår i et positivt og tillidsfuldt læringsmiljø, hvor deltagerne i høj grad medinddrages i øvelser og debat. Der vil også være tid til egen refleksion.

På workshoppen arbejdes med emnerne:

  • Proaktivitet; Flyt dit fokus til dét, du reelt har indflydelse på og styrk din handleadfærd
  • Prioritering; Vælg dine vigtige opgaver til, og de uvæsentlige tidsrøvere fra
  • Planlægning; Få konkrete og enkle værktøjer til at få overblik, struktur og styring af din tid
  • Information; Få struktur og værktøjer til at håndtere den konstante strøm af (elektronisk) information og de mange emails

Varighed

1 dag, med mulighed for en halv dags opfølgning og/eller coaching

Kontakt

Kontakt os for et uforpligtende møde og hør mere om, hvordan et program kan sættes sammen, så det passer lige netop til Jeres ønsker og behov.

Telefon: (+45) 20 723 423
Mail: info@hrip.dk