Luk op for din Indre Power!

– nedbring dit mentale og fysiske fravær med fokus på nærvær

Nærvær handler om at være tilstede med vilje. Vi kommer ikke udenom fravær, men hvad er det, der gør, at du nogle gange finder energien til at komme på arbejde – selvom du rent faktisk er lidt sløj? Det handler i bund og grund om din styrke, motivation og dit nærvær i dit arbejde.

Dette kursus giver dig indblik i de faktorer i din hverdag som enten styrker dit nærvær eller øger dit fravær. Du introduceres til og får indblik i mindfulness, teorien og de grundlæggende teknikker som kan hjælpe dig til en mere afbalanceret, energifyldt og nærværende hverdag. I løbet af dagene får du mulighed for at arbejde med dine personlige udviklingsmål og handlingsplan.

FORUDSÆTNINGER:

Du har lyst til at arbejde med nye værktøjer og din personlige udvikling.

DIT UDBYTTE: 

Værktøjer til større motivation, nærvær og mening i hverdagen. Du vil med garanti gå fra kurset med fornyet energi og lyst til at udforske egne og andre ressourcer. Du får konkrete værktøjer, som du umiddelbart kan overføre til dit eget arbejdsliv.

INDHOLD:

Workshoppen bringer teorierne ned på jorden på et sprog, som vi alle forstår, og gør dem anvendelige i praksis ved hjælp af nogle konkrete værktøjer, som kobles til din hverdag. Workshoppen foregår i et positivt og tillidsfuldt læringsmiljø, hvor deltagerne i høj grad medinddrages i øvelser og debat. Der vil også være tid til egen refleksion.

På workshoppen arbejdes med emnerne:

  • Fravær kontra nærvær; Forstå din organisationskultur og din virkelighed
  • Mening; Hvilke kilder til motivation og mening finder du i dit arbejdsliv
  • Kunsten at tænke i muligheder; Giv slip på dine egne begrænsninger
  • Introduktion til mindfulness; Boost din hjerne og styrk din krop
  • Brug din indre power; Få værktøjer til fokus og nærvær i nuet
  • Personlig handlingsplan; Sæt realistiske mål for din fremtid
  • Simple meditationsteknikker; Lær kunsten at nedbringe sygdom og stress

Varighed

1-2 dage

Kontakt

Kontakt os for et uforpligtende møde og hør mere om, hvordan et program kan sættes sammen, så det passer lige netop til Jeres ønsker og behov.

Telefon: (+45) 20 723 423
Mail: info@hrip.dk