MED-repræsentanten som tovholder

– få medindflydelse og tag medansvar

Du har påtaget dig en vigtig rolle som MED-repræsentant, hvor du skal fungere som mellemled og finde balancen i mellem din loyalitet og opgaver på kryds og tværs af organisationen.
Det kræver af dig, at du er afklaret omkring dit personlige lederskab og din rolle, at du kan skabe balance i mellem dine ressourcer og dine opgaver, samt evner at udvikle og forbedre dine relationer via kommunikation og samarbejde.

Denne workshop klæder dig på til opgaven som MED-repræsentant, og du går der fra med konkrete og simple værktøjer, som du kan anvende i praksis direkte bagefter.

DIT UDBYTTE:

Du styrker din personlige gennemslagskraft, indflydelse i dagligdagen og organisationen samt øger din evne til at skabe relationer, samarbejde og kommunikere effektivt med andre på alle niveauer.

INDHOLD:

Workshoppen bringer teorierne ned på jorden på et sprog, som vi alle forstår, og  foregår i et positivt og tillidsfuldt læringsmiljø, hvor deltagerne i høj grad medinddrages i øvelser og debat.

På workshoppen arbejdes med emnerne:

  • Magt og indflydelse; Bliv bevidst om, hvordan du positivt kan bruge din indflydelse i din rolle som MED-repræsentant
  • Forandringer og kulturen; Hvad er i spil, når der laves forandringer i organisationen, og hvordan kan du bedst forebygge og håndtere reaktionerne, så I bevæger Jer fremad i samlet flok
  • Konflikthåndtering; Hvad er din rolle og hvordan kan du bedst støtte og hjælpe til løsninger, som kan hjælpe folk videre
  • Indlevelse; Hvordan kan du styrke dine relationer ved at lytte aktivt, nærværende og uforbeholdent
  • Feedback; Lær kunsten at give feedback med gensidig respekt
  • Formidling; Lær at ’sælge’ dine idéer og forslag, så andre bliver motiveret og tager medansvar
  • Den coachende tilgang; Lær nogle simple spørgeteknikker, som giver andre mulighed for at udfolde deres potentiale og selv finde løsninger
  • Det stærke samarbejde; Lav vind-vind aftaler, som skaber ejerskab og energi for alle parter
  • Netværk; Forstå betydningen af, at du har stærkt netværk på kryds og tværs af organisationen

Varighed

2 – 3 dage med mulighed for en halv dags opfølgning

 Kontakt

Kontakt os for et uforpligtende møde og hør mere om, hvordan et program kan sættes sammen præcis, så det passer lige netop til Jeres ønsker og behov.

Telefon: (+45) 20 723 423
Mail: info@hrip.dk