Personligt lederskab – det indre og det ydre

Måske ønsker du at få større selvindsigt, flere værktøjer og en platform, som vil styrke dit personlige lederskab og effektivitet.
Eller måske mangler du bare det lille ‘ekstra’, som ville gøre hverdagen meget nemmere og mere effektiv for dig – både arbejdsmæssigt og privat, så når du ser tilbage dagen, så føler du, at du har fået det rigtige udbytte.

Denne workshop giver dig personlig udvikling og hjælper dig til at sætte dine personlige mål, tage styring i dit liv og skabe stærkere resultater – for dig og sammen med andre.

FORUDSÆTNINGER:

Du har lyst til og mod på at arbejde med din personlige udvikling, hvor du er klar til at investere noget af dig selv ved at engagere dig, vise tillid og dele med andre.

DIT UDBYTTE:

Workshoppen giver dig konkrete og effektive værktøjer, som styrker din personlige og faglige effektivitet. Du vil tage større personligt lederskab, blive mere effektiv og styrke dine resultater og samarbejde på alle niveauer i organisationen. Herudover får du større selvindsigt, sætter personlige mål og bliver mere afklaret med dine prioriteter i hverdagen.

INDHOLD:

Workshoppen bringer teorierne ned på jorden på et sprog, som vi alle forstår, og gør dem anvendelige i praksis ved hjælp af nogle konkrete værktøjer, som kobles til din hverdag. Workshoppen foregår i et positivt og tillidsfuldt læringsmiljø, hvor deltagerne i høj grad medinddrages i øvelser og debat.

På workshoppen arbejdes med emnerne:

  • Grundlaget for forandring og personlig udvikling
  • Tænkning i muligheder frem for begrænsninger
  • Motivation, flow og personlige mål
  • Den proaktive tilgang og fokus på indflydelsesrummet
  • Personlig effektivitet og planlægning
  • Balancen mellem arbejdsliv og privatliv
  • Samarbejde der bygger på tillid
  • Kommunikation på alle kanaler
  • Intuitiv lytning der gør en forskel
  • Det stærke samarbejde og de stærke resultater

I stedet for at begrænse sig til en, så bygger denne workshop på en bred palette af kendte og effektive værktøjer og inkluderer f.eks. de seneste motivationsteorier, det personlige lederskab (De 7 gode vaner), metoder til samarbejde og samskabelse (Teori U), personlig effektivitet og personlig målsætning (Goal mapping). Litteratur- og kildehenvisninger udleveres under workshoppen.

Varighed

2 – 3 dage

Kontakt

Kontakt os for et uforpligtende møde og hør mere om, hvordan et program kan sættes sammen præcis, så det passer lige netop til Jeres ønsker og behov.

Telefon: (+45) 20 723 423
Mail: info@hrip.dk